In 5 stappen naar jouw WordPress website

Stap 1: Kennismaking

Je hebt besloten een WordPress website te laten maken en wilt natuurlijk weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen. In ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Hebben we daar allebei een goed gevoel over, dan worden de punten besproken die van belang zijn bij het maken van een eerste concept-website (aan de hand van de ” Checklist website bouwen “) en stellen wij een “Overeenkomst van Opdracht” op.

Stap 2: Concept website

Als duidelijk is hoe jouw WordPress website er in hoofdlijnen uit moet gaan zien qua stijl, layout, kleur, etc. (het grafisch ontwerp) en welke functionaliteiten de website moet bieden (het functioneel ontwerp) ga ik aan de slag met een 1e concept-website. Ondertussen ga jij aan de slag met Stap 3.

Stap 3: De content

Je levert zelf de nodige tekst, afbeeldingen en/of video’s aan die op je website geplaatst moeten worden. (Tip: bespreek in ons eerste gesprek de mogelijkheden en kosten als je wilt dat ik dit voor je verzorg).

Stap 4: Correctie-rondes en testfase

Binnen de afgesproken tijd lever ik een concept-website aan. Vervolgens kun jij hierop (in maximaal twee correctie-rondes) aanpassingen laten doen, voordat je definitieve website wordt opgeleverd.

Stap 5: Je website online

Aan de hand van jouw opmerkingen in de twee correctie-rondes krijgt je WordPress website zijn definitieve vorm en gaan we online.

Wat gaat dat kosten

Het eerste, oriënterend gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. De prijs voor een WordPress basis-website bedraagt eenmalig € 549,- (vrij van btw).

Voor hosting en domeinnaam betaal je jaarlijks een vast bedrag. Uiteraard is het ook mogelijk om je website onder te brengen bij je eigen hosting partij.
Wil je dat ook na oplevering je website goed onderhouden wordt, sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Wat kun je verwachten?