Over ST


Een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en aantrekkelijke website is belangrijk, maar zorgen dat iedereen je website kan vinden is ook een kunst!

Hiermee begon voor mij mijn eerste "opdracht": een klant had al een website, maar nog geen goede SEO. Voor mij de uitdaging om niet alleen SEO in te zetten, maar ook andere "hulpmiddelen". Met als resultaat een website die gevonden wordt door potentiële klanten én nieuwe klanten heeft opgeleverd.

Mijn naam is Silvie Thielsch en vanaf 2014 onderhoud ik als Webredacteur websites en sociale media en schrijf teksten voor het web. Daarnaast ben ik idolaat van WordPress: de vele mogelijkheden en de breed gedragen én betrokken community daar achter inspireren mij enorm.

Ik vind het fijn om op een persoonlijke manier een website te maken die past bij jouw bedrijf(je). Naast het bouwen van een website, denk ik ook graag met je mee over de inhoud (de content), wat je allemaal nog meer kunt regelen én welke marketing producten je kunt inzetten.

Neem gerust een kijkje op mijn portfolio-pagina.

Jij hebt een nieuwe website nodig of je website is toe aan een opfrisbeurt. Dat wil je niet zelf doen, maar je vindt het belangrijk dat de lijntjes kort zijn en dat je persoonlijk contact hebt. Of misschien heb je al een goed lopende website, maar zou je meer marketing tools willen inzetten.

In een persoonlijk gesprek ontdekken we snel genoeg of wij iets voor elkaar kunnen betekenen!
Lees anders eerst wat klanten zeggen over ST Webdesign.