Dit is wat klanten zeggen

Hier een zeer tevreden klant van ST Webdesign!

Silvie heeft echt een enorme bulk aan ervaring en kennis op dit gebied en knap hoe ze mij meeneemt in alle keuzen en opties die er zijn.

Laagdrempelig, toegankelijk en oog voor mijn wensen en soms ook twijfels in keuzen die er zijn. Ik raad echt iedereen aan om je website door Silvie te laten maken en je door haar te laten ondersteunen!

Het was voor mij best een berg waar ik tegenop zag. Door de fijne samenwerking met Silvie waarin ik stap voor stap meegenomen ben in het hele proces op een laagdrempelige, toegankelijke manier staat er nu een prachtige website. Ik ben zeer tevreden over dit maatwerk!

Claudia Schoenmakers

Stapmakers

Wij hebben door Silvie van ST Webdesign onze 2 websites laten maken. De website voor K9 STES heeft ze opgefrist en hierdoor kregen wij meer reacties en opdrachten voor ons bedrijf. Voor 4 Paws Motion heeft ze een hele nieuwe website gebouwd. Het eind resultaat is ontzettend mooi en professioneel geworden.

Als er iets moet gebeuren aan de websites, dan staat Silvie altijd voor je klaar. Ze maakt duidelijke instructie filmpjes, zodat je zelf ook kleine dingen kan veranderen/toevoegen aan je website.
Als we haar een cijfer zouden moeten geven dan geven wij een dikke 10 voor klantvriendelijkheid, professionaliteit, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Ze denkt graag met je mee en biedt net dat extra stukje service.

Wij van K9 STES en 4 Paws Motion raden ST Webdesign dan ook zeer zeker aan.

Veronique en Fred

K9STES / 4PawsMotion

De samenwerking met Silvie Thielsch van ST Webdesign verliep heel fijn. Ze luisterde aandachtig naar de wensen van de klant en vertaalde dit naar een mooie op maat gemaakte website. Zij realiseerde dit binnen afzienbare tijd. Kortom een aanrader!!

Merel van Doezelaar

Coördinator, Integrale Vroeghulp Zuid-Limburg

“Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website. De nieuwe website is zeer goed verbeterd ten opzichte van de oude website. Ondanks dat er even wat obstakels waren m.b.t. het overzetten en het goed installeren van de email, zijn wij super goed geholpen. Alles werkt nu super goed en onze klanten en opdrachtgevers ervaren de website als zeer overzichtelijk en professioneel.

Uitvoeren opdracht: 10
Klantenservice : 10
Meedenken/ aanpassen: 10
Begeleiding: 10
Prijs kwaliteitsverhouding: 10

Wij raden ST-Webdesign dan ook zeker aan.”

Veronique Guit

K9STES

“Voordat ik het beheer van mijn website overdroeg aan Silvie, haperde er van alles aan. Het ergste was dat mijn website niet veilig was. Silvie heeft alle mankementen opgelost. Het geeft zo’n goed gevoel dat mijn website nu in goede handen is. Silvie is heel deskundig. Je kan altijd een beroep op haar doen, ze is altijd bereid je te helpen. Ik ben super blij met haar.”

Toos Driessen

Mindfulness

“In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren met Silvie te maken gehad in kleine samenwerkingen. Ik moet zeggen dat ik deze samenwerking altijd prettig vond. Silvie is een vakvrouw, maar is ook leergierig en staat zeker open voor afwijkende meningen. Daarnaast heeft zij een goede visie op marketing in een online omgeving en is zij in staat om die visie zeer efficiënt om te zetten in een mooie website. En tot slot, zij is een fijn persoon om mee samen te werken. Kortom, een aanrader!!”

Leon Nabuurs

Buro ELSE

Nadat Silvie voor ons de website heeft gebouwd, hebben we regelmatig contact. Want het gaat niet alleen om een website bouwen, maar ook om onderhouden. Fijn dat Silvie steeds meedenkt met onze vormgever en redacteur en snel aanpassingen doorvoert waar nodig. Zo blijft alles actueel.

Manon Limmen

Stichting Jeelo

“Bedankt voor onze mooie vernieuwde website. Wij zijn erg blij met het resultaat en heel tevreden over hoe Silvie met ons heeft meegedacht over alle mogelijke opties.”

Jolande Mangelsdorf

Praktijk voor Oefentherapie Cesar/Mensendieck

Ik zocht een betrouwbare websitebouwer die mij kon ontzorgen van het bouwen van een website met de volgende eigenschappen:

  • Makkelijk te beheren
  • Ik wilde zelf wat nieuwe projecten of foto’s toe kunnen voegen
  • De site moet veilig zijn
  • De site moet overzichtelijk zijn en vriendelijk toegankelijk voor een bezoeker
  • Een frisse lay-out.

Hier hebben ze mijn inziens meer dan voldoende aan voldaan.

Er is enorm goed begrepen welke kant ik op wilde. Ik kon tijdig nog wat wijzigen…allemaal geen probleem bij ST Webdesign.

Tevens hebben ze nog veel meer service verleend, zoals:

  • Bereikbaarheid/vindbaarheid
  • De aangebrachte teksten zo verwoorden dat ze meer doeltreffend zijn
  • Het instellen van m’n mailbox
  • Het aanleveren van duidelijke instructiefilmpjes.

Kortom ik raad het iedereen aan die kiest voor een kwaliteit website!!

ST Webdesign, bedankt!!!

Tiny Verhagen

Elektroklus Verhagen

“Ik ben ontzettend blij dat Silvie mijn website gebouwd heeft. Het was erg prettig met haar samenwerken en ze levert echt maatwerk!”

Lotte Herwig

Psychologen Praktijk Bloei

“ST Webdesign heeft precies een website gebouwd wat bij mij past als persoon en als bedrijf. De site is rustig, goed opgebouwd en heeft een mooie layout (www.guashapraktijkchi.nl). Silvie neemt de tijd voor je, (be)denkt mee, is goed in de Nederlandse taal en is op de hoogte van de nieuwste regelgeving. Ik ben zeer tevreden met het geleverde resultaat, ik raad iedereen ST Webdesign aan.”

Cinie Sum

Guasha Praktijk Chi

Ga naar de inhoud