Portfolio


Projecten van StWebdesign

Italië Scooters, de Vespa specialist

De website van Italië Scooters, de Vespa specialist is in 2017 vernieuwd. Door het toepassen van SEO wordt de website goed gevonden via zoekmachines.

De website van de Vespa specialist is uiteraard mobiel vriendelijk en ook diverse sociale mediakanalen zijn ingezet (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Google Mijn Bedrijf).

Oplevering: oktober 2017

www.italiescooters.nl

Mindfulness Toos Driessen

De website van Mindfulness praktijk Toos Driessen is in 2017 gelanceerd. Met een onderhoudscontract zorgt StWebdesign voor de updates en de backups. Ook worden teksten en nieuw trainingsaanbod aangepast en zijn sociale mediakanalen ingericht.

Oplevering: mei 2017

www.toosdriessen.nl

Guasha Praktijk Chi

Guasha Praktijk Chi is in 2018 gestart met guasha-therapie aan huis.

In goed overleg met de praktijk-eigenaar is een passende WordPress website ontworpen. Guasha Praktijk Chi heeft toegang tot het CMS, zodat zij zelf voor de aanpassingen kan zorgen. En als het nodig is kan er gebruik gemaakt worden van (telefonische) ondersteuning.

Oplevering: maart 2018

www.guashapraktijkchi.nl

Psychologen Praktijk Bloei

Psychologen Praktijk Bloei is een praktijk voor psychologische behandeling en speltherapie voor kind en jeugd in Eindhoven. De praktijk is gevestigd op Strijp S.

De website is ontworpen in de huisstijl van de praktijk.
Oplevering: maart 2019

www.pp-bloei.nl

Praktijk voor Oefentherapie Cesar / Mensendieck

De website van Praktijk voor Oefentherapie Tilburg Noord was de laatste paar jaar "verlaten": er werden geen updates meer uitgevoerd waardoor plugins en thema's verouderd (dus onveilig) waren. Samen met de praktijkeigenaren is besloten de website opnieuw op te bouwen met behoud van huisstijl. Op een lokale server is de website opnieuw opgebouwd in de WordPress Gütenberg versie en het Generate Press thema. Vervolgens is de domeinnaam verhuisd naar een nieuwe hostingprovider en de vernieuwde website geïmporteerd en gelanceerd.

Oplevering: april 2019

www.oefentherapie-tilburg.nl

De Betere Eter

De Betere Eter, Voedingsadvies op maat.
Emmy helpt mensen om hun leef- en eetpatronen te veranderen en te verbeteren. Zij geeft voedingsadvies op maat. Voor als je wilt afvallen, wilt aankomen, je cholesterol wilt verlagen, fit wilt worden of gewoon een opzet wilt hebben voor een gezond voedingspatroon.

De website maakt gebruik van de Customizr WordPress Theme en de Nimble Page Builder. Afbeeldingen en teksten zijn gemaakt door de klant. Na lancering van de website zal de Betere Eter zelf berichten posten (https://betere-eter.nl/posts/).

Oplevering: augustus 2019

www.betere-eter.nl

K9 S.T.E.S.

K9 S.T.E.S. is een bedrijf uit Geldrop met meer dan 40 jaar ervaring in het opsporen van diesel- en gaslekkages en stroomstoringen met behulp van speurhonden (voor bedrijven). Zij geven ook verschillende workshops,  sportbegeleiding, gedragsbegeleiding en hondenmassage voor particulieren.

De eigenaren waren toe aan een vernieuwde website. Omdat K9 S.T.E.S. internationaal opereert hebben zij een tweetalige website (NL en EN) nodig.

De website is gebouwd met het Generate Press Premium thema in combinatie met de Elementor pagebuilder.
De klant heeft zelf de foto’s van het team gemaakt.
Omdat de “oude website” alleen een dot.com URL had is ook een dot.nl domeinnaam aangeschaft. De nieuwe website is daar opgebouwd en vervolgens is de url www.k9stes.com omgeleid naar www.k9stes.nl. Beide domeinnamen blijven dus in gebruik.

Oplevering: mei 2020

www.k9stes.nl
www.k9stes.com

Bezig met een nieuwe uitdaging!

Oplevering: juli 2020