Over mij

Mijn naam is Silvie Thielsch. In 2014 heb ik de opleiding voor Webredacteur gevolgd en aansluitend de opleiding Online Marketing. Vóór die tijd had ik mezelf verdiept in het bouwen van websites met WordPress. Ik merkte gaandeweg dat ik uit dit laatste het meeste plezier en enthousiasme haalde.

In eerste instantie bestond mijn aanbod uit zowel WordPress websites áls Online Marketing, maar ik heb gemerkt dat het niet haalbaar is om op meerdere vakgebieden jezelf continu te blijven specialiseren.

Daarom heb ik in 2020 besloten om mij vooral te specialiseren in website-ontwikkeling in WordPress. Mijn opgedane kennis en ervaring met online marketing en webredactie komen ook hierbij goed van pas!

Vanaf 2021 volg ik diverse trainingen rondom digitale toegankelijkheid en bouw ik elke website met aandacht voor de toegankelijkheidseisen van de WCAG.

Ik vind het fijn om op een persoonlijke manier een website te maken die past bij jouw bedrijf(je). Naast het bouwen van een website, denk ik ook graag met je mee over de inhoud (de content), wat je allemaal nog meer kunt regelen én welke marketing producten je kunt inzetten.

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn LinkedIn pagina óf neem contact met mij op!

Ga naar de inhoud