Klantervaringen


Wat zeggen klanten over StWebdesign?

Emmy Frederiks van "De Betere Eter"

"Silvie is een prettige en kundige ondernemer, die weet waarover ze praat. Ze adviseert goed en is altijd bereid om je te helpen. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en een op maat website voor mij gebouwd!"

Veronique Guit van "K9 S.T.E.S."

"Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website. De nieuwe website is zeer goed verbeterd ten opzichte van de oude website. Ondanks dat er even wat obstakels waren m.b.t. het overzetten en het goed installeren van de email, zijn wij super goed geholpen. Alles werkt nu super goed en onze klanten en opdrachtgevers ervaren de website als zeer overzichtelijk en professioneel.

Uitvoeren opdracht: 10
Klantenservice : 10
Meedenken/ aanpassen: 10
Begeleiding: 10
Prijs kwaliteitsverhouding: 10

Wij raden ST-Webdesign dan ook zeker aan."

Toos Driessen van "Mindfulness Toos Driessen"

"Voordat ik het beheer van mijn website overdroeg aan Silvie, haperde er van alles aan. Het ergste was dat mijn website niet veilig was. Silvie heeft alle mankementen opgelost. Het geeft zo’n goed gevoel dat mijn website nu in goede handen is. Silvie  is heel deskundig. Je kan altijd een beroep op haar doen, ze is altijd bereid  je te helpen. Ik ben super blij met haar."

Cinie Sum van "Guasha Praktijk Chi"

"ST Webdesign heeft precies een website gebouwd wat bij mij past als persoon en als bedrijf. De site is rustig, goed opgebouwd en heeft een mooie layout (www.guashapraktijkchi.nl). Silvie neemt de tijd voor je, (be)denkt mee,  is goed in de Nederlandse taal en is op de hoogte van de nieuwste regelgeving. Ik ben zeer tevreden met het geleverde resultaat, ik raad iedereen ST Webdesign aan."

Lotte Herwig van "Psychologen Praktijk Bloei"

"Ik ben ontzettend blij dat Silvie mijn website gebouwd heeft. Het was erg prettig met haar samenwerken en ze levert echt maatwerk!"

Jolande Mangelsdorf van "Praktijk voor Oefentherapie Cesar / Mensendieck"

"Bedankt voor onze mooie vernieuwde website. Wij zijn erg blij met het resultaat en heel tevreden over hoe Silvie met ons heeft meegedacht over alle mogelijke opties."

Leon Nabuurs

"In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren met Silvie te maken gehad in kleine samenwerkingen. Ik moet zeggen dat ik deze samenwerking altijd prettig vond. Silvie is een vakvrouw, maar is ook leergierig en staat zeker open voor afwijkende meningen. Daarnaast heeft zij een goede visie op marketing in een online omgeving en is zij in staat om die visie zeer efficiënt om te zetten in een mooie website. En tot slot, zij is een fijn persoon om mee samen te werken. Kortom, een aanrader!!"