Email marketing


Nieuwsbrief

Heb je er al over gedacht om je klanten regelmatig op de hoogte te brengen en te houden van wat er allemaal speelt in je onderneming of in je vakgebied? Een Nieuwsbrief is daarvoor een uiterst geschikt middel.

Voor Nieuwsbrieven maakt StWebdesign gebruik van het programma van La Posta. Afhankelijk van het aantal relaties en van de eigen wensen is het programma gratis te gebruiken. Bij meer dan 2.000 relaties en/of bij specifieke wensen op het gebied van lay-out zijn er kosten verbonden aan het gebruik van La Posta.

Waarom La Posta?

La Posta is een zeer gebruiksvriendelijke email-marketing tool. Het is een Nederlands programma met Nederlandstalige documentatie en voldoet aan de Europese richtlijnen voor de beveiliging van persoonsgegevens.
Ook registreert dit programma de leesratio (= het aantal personen dat een nieuwsbrief minimaal één keer heeft gelezen ten opzichte van het totaal aantal geopende nieuwsbrieven waarbij de tijdsduur kon worden vastgesteld).  Zo kun je zien welke berichten door je klanten het meest gewaardeerd worden.

Integratie website

Naast het opmaken van de Nieuwsbrief (lay-out) zorg ik er voor dat het aanmeldformulier van de nieuwsbrief geïntegreerd wordt in je website en (eventueel) op je Facebook-pagina. Zodat geïnteresseerden zich makkelijk kunnen aanmelden.

Wat houdt het in:

  • aanmaken van een account (op naam van jouw bedrijf)
  • integreren van je huisstijl/logo
  • integreren bestaande (email)adressen vanuit Excel
  • opmaak van de Nieuwsbrief
  • integratie aanmeldformulier op je website en/of social media-kanalen

Laat je Nieuwsbrief door StWebdesign opmaken. Heb je al een (Excel) bestand met relaties? Dan zorg ik voor het importeren van alle email-adressen in La Posta.